Funkcija prijelaz između različitih uređaja

Source:

Prekidači:

Bi i slomiti sve struje unutar djelokruga svoje ocjene, od malih induktivnih i kapacitivnih opterećenja strujama do pune kratkog spoja struja, i to pod svim uvjetima kvara u mrežu, kao što su zemlja greške, faze opozicije, i tako dalje.

Prekidači:

Prebacivanje struje do njihova procijenjena normalna struja i na postojeće kratkog spoja (do svog ocijenjeno kratkog spoja izradu trenutne).

Rastavljači (izolatora):

Koristi za praznog hoda zatvaranja i otvaranja operacija. Njihova funkcija je izolirati 'nizvodno' uređaja tako da oni mogu raditi.

Rastavljači 3 položaj:

Kombiniraju funkcije odspojiti i uzemljenje u jedan uređaj. Tri položaja rastavljači su tipični za GIS - plin izolirana postrojenja.

Prekidač rastavljači (Učitavanje prekidači pauze):

Kombinacija prekidač i na rastavljaču ili prekidač s izoliraju udaljenost.

Prekidači:

Razbijanje uređaji s ograničenim kratki spoj stvaranje ili razbijanje kapacitet opterećenja. Koriste se za prebacivanje visoke stope.

Uzemljenje prekidači :

Na zemlju izolirani krugovi.

[[Čine dokaz uzemljenja prekidači (sklopke sa stvaranje kapaciteta za uzemljenje).

Koriste se za sigurno uzemljenje krugova, čak i ako napon je prisutan, to jest, isto tako u slučaju da sklop uzemljenje slučajno nije bio izoliran.

Odvodnika prenapona:

Za pražnjenje opterećenja zbog udara groma (vanjskih prenapona) ili prespajanje operacije i zemlju mane (interni prenapona). Oni štite priključeni uredjaji protiv nedopustivo visoke napone.

Osigurači:

Sastoje se od baze osigurač i poveznicu osigurač. S osigurač baze, školaautokratska udaljenost može utvrditi kada osigurač link je izvukao u moguće isklopiti stanju (kao u i rastavna). Osigurač veza se koristi za jednu razbijanje od struja kratkog spoja.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd