Prednosti Srednjenaponski zatvoreni/otvoreni ugrađen Pole

Source:

Neki kupci pitali o prednosti ugrađen polu , koji u odnosu na skupštini stup, željeli bismo uvesti to ovdje.

Epoksi ugrađen Poljaci ili zvan ugrađen vakuum interrupters, vakuum interrupters sa epoksidnom smolom, izrađena je lijevanjem vakuum interrupters, glavne sklopove ponašanja i montaža dijelova pomoću epoksida u sastavni dio.

Glavne prednosti ove tehnologije (u odnosu na stup sastavljen ili otvoreni sustav) su svoje visoke dielektrične čvrstoće kao i bolju zaštitu od utjecaje okoline. Položiti na vakuum prekidač smole čine stup osobito čvrste i zaštititi prekidač od udaraca, naslage prašine i vlage. Dizajn je kompaktan, robustan i modularne. Još jedna važna prednost je brza i jednostavna montaža pretested i prilagođen polova na vakuumski prekidači.

Uloženu polu/lijevanje smole vakuumski prekidač je epoksi Smola omotnicu, silicij tekućeg lateksa, Cu-Cr kontakt prekidač s dugo creepage udaljenosti i u obliku šalice kontakt držač usvajanje aksijalno magnetsko polje, instaliran u accordant unutarnji i vanjski vakuumski prekidač ili druge vakuum distribucije uređaja. Posebno se koristi u električne energije, mehaničke, kemijske i metalurške odjela kao i mina i drugih industrijskih sektora gdje je operiran često.

Dobro došli na red ugrađen Pol od nas.


Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd