Prednosti vakuum postrojenja

Source:

Danas, vakuum postrojenja Dobivanje popularnost vrlo brzo. Od tada, vakuumski prekidač više sigurno i pouzdano djeluje gdje broj Neispravan i normalan rad je visoko. Srednjenaponskih postrojenja aplikaciji, vakuum postrojenja se kreće od 3 do 36 KV. Performanse circuit breaker uglavnom ovisi o dielektričkih medij korišten za gašenje luka. Velika prednost ove tehnologije je vakuum postrojenja je skoro održavanje besplatno.

Luk brzo gašenje

Tijekom otvaranja kontakata u trenutnom stanju nošenje, metalne pare nastaje između kontakata i metalne pare daje prolaz kroz koje električna struja kontinuirani protok do trenutne nula. Ovaj fenomen se naziva vakuum luk. Ovaj luk se gasi u blizini trenutne nule i vodljivi metalne pare je ponovo kondenzirana na površinu kroz nekoliko mikro sekundi. On je primijetio da, samo 1% para je ponovo kondenzirana na luku komora jebočnog zida i 99% para ponovno kondenzira na površinu od gdje je raspršen.

Niska luk energije u vakuumu

Energija raspršila tijekom luk u vakuumu je jednu desetinu koja ulja i jednu četvrtinu koja SF6 plina. Niska energija disipacije uglavnom zbog niske prekida vremena (zbog kontakta mali Razmak) i mali luk dužine (to je također zbog kontakta mali Razmak). Zbog ova disipacija energije niska Luk, vakuum postrojenja ima zanemariv kontakt erozije i to daje skoro održavanje besplatno životni vijek. Također je za napomenuti da, za razbijanje određene energije zahtijeva vakuumski prekidač je svježa, Minimalna u odnosu na zrak osigurač i sklopka ulje.

Dielektri ~ vakuum

Dati kontakt prazninu, vakuum pruža, osam puta više dielektri od zraka i četiri puta više dielektri nego SF6 plin u jednom baru. Kao dielektrične čvrstoće je tako visoka, kontakt jaz vakuumski prekidač može održavati vrlo mala. U ovom malom kontakt jaz, Luk gašenje je sigurno moguće zbog velike dielektrične čvrstoće i također vakuum ima brz oporavak snage nakon prekida punog luka na punu dielektričkih vrijednost trenutne nula. To čini vakuum postrojenja Najpogodniji za switching kondenzator.

Jednostavna vožnja mehanizam

U SF6, ulje i zrak osigurač, kretanje kontakata je visoko protivila visoko komprimirani medij luk gašenje komore. Ali u vakuum postrojenja, je nijedan medij, a također kretanje kontakata je otkaz manje zbog svojih malih kontakti jaz, stoga vožnja energija potrebna je puno manja, u ovaj prekidač. Zato jednostavno proljeće proljeće radni mehanizam je dovoljan za ovaj sustav postrojenja, nema potrebe hidrauličkih i pneumatskih mehanizama. Jednostavnije mehanizma daje visoku mehaničku život vakuum postrojenja.

Od gore raspravu, gotovo jasno je da, dielektri vakuum postrojenja vrlo brzo oporavi i kontakt erozije je gotovo zanemariv.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106
Copyright © Shaanxi Joyelectric International Co., Ltd