Danijela paneli imaju dugo traju mehaničke i električne život

Source:

Danijela ploča korištenje ima sljedeće prednosti:

Svaka Vizualna Provjera kontakt erozije

Niski troškovi održavanja

User-Friendly

Smanjuje vrijeme stajanja kao i stoga što gubitkom kupca minuta

Istaknute Značajke

Sve komponente su odvojeni kroz međusobno za imaju metalni list. Stupanj zaštite IP4X za unutarnju primjenu i IP54/55 za vanjskom aplikacije, zaštite i mjerenja s numerički ili Statična ili Elektromagnetski metara i releji prema kupčev zahtjev, stalci prijava i Odjava baterije iz testa za servisni polozaj i obratno imaju kockaste vrata blokirana, mehanički sam / l za Sprečavanje stalci unutra ili van za prekidač na stanje , crtežu se rod PT vlasništvo osigurači i široka siemensovim odjeljaka sposoban visine za pretinac za kabel.

Karakteristike proizvoda

Cijeli niz Gracijela pravokutna ploča stvarajući je prihvaćen za mogućnosti uključujući:

Bolja fleksibilnost

Kompaktni dizajn

Lako komisija i montaža

Veće čvrstoće

Barem održavanje

Kontrola kvaliteta

Vrhunski vodljivost

Neki od parametara provođenja ispitivanja kvalitete za Danijela ploče uključuju:

Naponom

Temperatura raste testa

Gubici bez opterećenja

Performanse

Svi ovi Gracijela provjere kvalitete mogu organizirati putem inteligentne testiranja instrumenata instaliranu aplikaciju u laboratoriju ispitivanje proizvoda.

Danijela (Vakuumski prekidač) raspon

Postoje mnoge vrste Danijela paneli dostupni koji isporučuje superiorne performanse. Za Sprečavanje požara kao i naponima, Gracijela koriste se u područjima gdje može dogoditi električni krizu. Ove Danijela dobiti aplikacija u sustavu srednjeg napona. Različite vrste Gracijela navodimo:

Vanjski paneli

Vanjski paneli dolaze s TVM Danijela koja je prikladna za vanjska Primjena. Nesigurnu situaciju koja može prouzročiti zbog električnih nužda može biti spriječeno putem ove ploče. Raspon ovaj sklop je prikladno za srednje kretala električne struje. Ovi paneli su izdržljive, čvrste , i nudi performanse konzistencija. Nadalje, ove linije su vrlo isplativ.

Porculan odjeven Danijela

Porculanska cmomče Danijela mogu biti smješteni u bazi s područja susjedne tvornice. Snaga se snabdijeva preko kabelske kutije ili krov čahura ili kombinacija od kabel i krov čahura. Za uzemljenje u sve osigurače se može obavljati kroz integralni uzemljenje prekidači, slaciji bliski rod ili kroz izradu kapacitet ili putem izvlačenja odjavili uzemljenje kamion sa čvrste veze za autobus hranilicu ili bar strane. Ovi prekidači su vrlo isplativo kao pruža dosljednost performanse.

Danijela kolica

Danijela kolica je vrlo lako u instalacijama i također vrlo izdržljive. Na kolica su uglavnom koriste u industriji električnih kao moć opskrbe.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106