Unutrašnja gasna izolacija Metal-obložena staza XGNS2-40.5

Unutrašnja gasna izolacija Metal-obložena staza XGNS2-40.5

1.Switchgear XGNS2-40.5 uključuje seriju rasprostranjenih SF6-izolovanih metal-cald prekidača na naponu od 40.5kV. 2. Svi delovi primarnog visokonaponskog kola su u potpunosti zatvoreni u zavareni ormar od nerđajućeg čelika debljine 3 mm, što daje mali volumen. 3. Razvodnik nije podložan uticaju okolnih uslova tako da garantuje sigurno i pouzdano trčanje i nulto održavanje. 4. Može se integrirati kao modul korišćenjem sabirničkog priključka za proširenje. Ispunjavaju zahteve krajnjih korisnika ili mrežnih čvorova i zadovoljavaju različite zahteve.

Product Details

1. Opšti uvod

Switchgear XGNS2-40.5 uključuje seriju rasprostranih SF6-izolovanih metal-cald prekidača na naponu od 40.5kV. Svi delovi primarnog visokonaponskog kola su u potpunosti zatvoreni u zavareni ormar od nerđajućeg čelika debljine 3 mm, što daje mali volumen. Razvodni uređaji nisu podložni uticaju okolnih uslova tako da garantuju sigurno i pouzdano vođenje i nulto održavanje. Može se integrirati kao modul korišćenjem sabirnice sabirnice za proširenje. Ispunjavaju zahteve krajnjih korisnika ili mrežnih čvorova i zadovoljavaju različite zahteve.


2. Svrha

Ovaj proizvod je pogodan u termoelektrani, transformatorskoj stanici i termoelektrani, itd.

Smatra se kao kontrola, prihvatanje i distribuciju električne energije koju elektroenergetski sistem trifazne unutrašnje AC jednosobne ili dvostruke sabirnice u nominalnoj frekvenciji od 50/60 Hz, nazivnog napona 40,5 kV.


3.Tehnički zahtevi

2.jpg

3.jpg


4. Karakteristike strukture

C-GIS cjelina je modularna struktura montaže, integrirana mašina tipičnog plana sastoji se od šest nezavisne odvojene prostorije, odnosno sabirnice i trostepenog odjeljka za razdvajanje, sklopke, kablovske sobe, mehanizamske prostorije, lako se sklapaju. Visokonaponski parcijalni gasni kut koristi mehaničko ručno automatsko zavarivanje pločom od nerđajućeg čelika debljine 3mm nakon numeričke obrade alatnih mašina, sa malim varenjem i dobrom nepropusnošću. Odeljak za niskonapon izrađen je od visokokvalitetnog valjanja od hladnog čelika koji se savija pomoću alatke numeričke kontrole, za zavarivanje, takođe se koristi čelična ploča od cinka obložena aluminijumom koja se obrađuje numeričkim alatom za upravljanje, . Svaka gasna kutija ima nezavisnu opremu za curenje gasa kako bi osigurala zaštitu lične sigurnosti i kretanja opreme.

4.jpg

Hvala vam što ste zainteresovani za naše proizvode.

Za više informacija molimo Vas da nam se javite na market@joyelectric-china.com .


Joyelectric International je profesionalni proizvođač i dobavljač proizvoda od metalne obloge u Indiji, zatvoreni plinski gas izolator za metalnu ploču XGNS2-40.5 među poznatim proizvođačima i dobavljačima. Dobrodošli na naručivanje proizvoda za metalnu oblogu u zatvorenom prostoru s plinom od XGNS2-40.5 iz naše fabrike i kompanije.
Hot Tags: Unutrašnja gasna izolacija Metal-obložene Switchgear XGNS2-40.5, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, kompanija, agent, distributer, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback
Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: No.38, Gaoxin Road, Baoji, Kina 721000
Tel: +86 917 3433818
Fax: +86 917 3433818
E-mail: joyelectric@126.com
skype:bjanna981106